Wat ga je doen?
Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd patissier ontdek je tijdens onze workshop van zo'n 2.5 uur de geheimen van het maken van een karakteristieke Charlotte taart met lange vingers.
Wat kun je verwachten?
In kleine groepjes van 2-3 personen maak je twee soorten vullingen: banketbakkersroom en een verrukkelijke aardbeiencompote. Tussendoor is er ruimte voor een pauze. Vervolgens zet je je eigen taart in elkaar en ga je deze op een creatieve manier versieren. Ten slotte wikkel je er een prachtig lint omheen en neem je je zelfgemaakte meesterwerk mee naar huis in een luxe doos.
Flexibele locatie en planning
De workshop vindt plaats op een locatie naar keuze in het midden van het land. Of het nu in je eigen keuken is voor een gezellig samenzijn met vriendinnen of een vrijgezellenfeest, of in de bedrijfskantine voor een uniek teamuitje. De kosten bedragen €45 per persoon (incl. btw, excl reiskostenvergoeding), vanaf 6 personen. Korting mogelijk voor grotere groepen, tot 30 personen.
Neem contact op voor beschikbaarheid en planning van de workshopdatum, locatie en starttijd.
Vereisten voor de workshop
Om de workshop soepel te laten verlopen, is voldoende ruimte voor elke deelnemer essentieel. Zorg voor een plek aan een tafel of aanrecht waar geknoeid mag worden. Daarnaast is koelruimte, een wasbak en nabije stopcontacten noodzakelijk.
Alle ingrediënten, kookgerei en wat lekkers voor tijdens de workshop worden verzorgd.
Reserveer nu voor een onvergetelijke bakervaring!
Laat je verrassen door de smaken en technieken van de Charlotte taart met rood fruit tijdens onze workshop! Reserveer nu en verzeker jezelf van een plekje in deze unieke culinaire ervaring.
Geïnteresseerd in dit uitje?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?